Gegroet, geĆÆnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


woensdag 7 april 2010

Tweede verslag

De tocht Bokrijk-Zoersel ging over 91 km. De fietsers hebben het gevoeld. Voor sommigen liep alles heel gesmeerd, anderen hadden toch wat last. Maar in de jeugdherberg stond ons een heerlijke 3-gangen-maaltijd en een lekker zacht bedje te wachten, dus vanmorgen was iedereen terug fris en monter.

De infoavond in Zoersel kende een gematigde opkomst. In totaal waren er 18 mensen aanwezig. We hopen voor de komende dagen toch nog wat meer publiek te trekken (zeg het voort!).

Vanmorgen om iets voor 10u. vertrokken de fietsers voor hun tocht naar het Middelheimziekenhuis in Antwerpen. Ook hier worden we zometeen ontvangen door personeelsleden van de eetstoornisafdeling (van het kinderziekenhuis). 
Daarna gaat de tocht voort naar de jeugdherberg van Mechelen. De tocht is vrij vlak en niet zolang als de voorbije dagen, dus de fietsers kunnen even wat op adem komen. Vanavond om 20u. is er terug een infoavond, in jeugdcentrum Metteko (Zakstraat 1, Mechelen = naast het stadhuis). Iedereen welkom!

2 opmerkingen:

Ellen Lacroix zei

Hallo allemaal,

Ik volg jullie tocht op de voet via het internet. Vooral omdat mijn vader, Frans Lacroix, meerijdt, maar ook omdat ikzelf anorexia gehad heb. Ik vind het een fantastisch initiatief en ik wou graag meefietsen met jullie. Spijtig genoeg gaat dit niet want wij wonen met ons gezinnetje in Zwitserland.

Aan iedereen wens ik veel energie, veel moed en veel succes om jullie fietsavontuur goed te beƫindigen.

Groetjes

Ellen

Anoniem zei

en vooral ook heel veel zon en geen te pijnlijke poepen :-)

Fiets ze!!

Groetjes
Annelies Lacroix