Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


zondag 11 april 2010

Kortrijk - Oostduinkerke

Zaterdagavond kwamen de fietsers bezweet en moe aan in de jeugdherberg van Kortrijk. Het omgebouwde schoolgebouw herbergt pico bello verzorgde kamers en ontzettend vriendelijke mensen. Het gebouw zelf zal over een tijd wel een renovatie ondergaan, maar hopelijk blijft de ontvangst verder even vriendelijk en enthousiast!
In Kortrijk was er geen infoavond dit keer, maar wel een heuse ballonnen-uitdeling. Onze fietsers staken zichzelf voor de gelegenheid nog eens in fluogeel plunje en liepen met 100 ballonnen over de Paasfoor.

Vanmorgen vertrok de bende met wind op kop richting Oostduinkerke. Het werd een koude tocht, maar met een sneltreinvaart! 

Even was er wat commotie, toen de camionette op zich liet wachten tijdens de picknick-stop in Passendale. Blijkbaar had er een kaartje met gedetailleerde wegaanduiding besloten om thuis te blijven, waardoor de chauffeur plots een heel stuk verder was gereden en al op de volgende pitstop was gearriveerd (in Diksmuide). 24 kilometer verder dus dan waar de fietsers hongerig op hun boterhammen stonden te wachten!
Uiteindelijk werd iedereen na aan klein uur wachten toch voorzien van het nodige krachtvoer, waardoor de innerlijk mens versterkt en krachtig de tocht kon voortzetten.

Morgen rond 12u. zijn we te bezichtigen op de dijk of aan het station van Oostende, waar we ook weer 100 ballonnen zullen uitdelen om promotie te maken! Komt dat zien, komt dat zien!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo beste fietsers en begeleiding,

ik hoop dat jullie niet van de fiets gewaaid zijn vandaag en dat de infosessie een succes was. Alvast nog veel moed voor de laatste 2 etappes.

Groetjes aan allemaal, en speciaal aan papa & mama Lacroix!!

Annelies