Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


woensdag 21 april 2010

Succes?!

Mensen stellen regelmatig de vraag: "En hoe is het geweest, was de sponsortocht een succes?"
Een vraag waarop een gemengd antwoord het meest gepaste is...

Qua bekendmaking was de tocht immers een groot succes en zelfs beter dan we op voorhand gehoopt hadden! We zijn op de nationale tv geweest (VTM-nieuws), op Radio 2, in het Belang van Limburg, Gazet van Antwerpen, De Standaard en ook op verschillende websites (De Morgen, GvA, Grote Routepaden, KAV, editie Pajot, ggznieuws, etc.) werd ons initiatief enthousiast aangekondigd.
Een maand geleden waren er nog maar een 4-tal pagina's op Google terug te vinden wanneer je als trefwoord "Inloopmobiel Eetstoornissen" ingaf. Intussen zijn dat er al een 10-tal geworden!
Tijdens de info-avonden hebben we toch een 50-tal nieuwe mensen ontmoet die zich kwamen informeren over de vereniging en de problematiek. Ook met de professionele wereld was er een fijne samenwerking. Al bij al dus een prachtig resultaat wat bekendmaking betreft!

Maar qua sponsoring... mogen er zeker nog mensen aangesproken, opgetrommeld, aangemoedigd, geïnformeerd, aangevuurd, in vuur en vlam gezet,... worden om een duit in de kas te doen!

We bedanken bij deze alvast alle sponsors tot nu toe alvast voor hun sympathieke bijdrage!  
Naast Jos Hennes die een dodentocht van 100 km liep, willen we hierbij nog even een aparte vermelding doen voor de Psychologische Kring, want de gulle Leuvense psychologie-studenten hebben goed over hun hart gewreven en meer dan 300 euro sponsorgeld bij elkaar verzameld! De som werd onlangs plechtig en met veel blijdschap in ontvangst genomen!

Dus: ken je nog mensen met een goed hart, leg hen dan uit waarom dit project zo belangrijk is (overtuigen is niet nodig, het project verkoopt zichzelf wel, zo goed is het ;-)) en vraag hen om hun hart te laten spreken en ons te ondersteunen.

2 opmerkingen:

Sleutelactie2010 zei

Omdat je op één been moeilijk kan blijven staan, én omdat stilstaan, achteruit gaan betekent, komt er een volgende sponsortocht, alwaar AN-BN hopelijk opnieuw een graantje van zal kunnen meepikken..

Els zei

Dat klinkt als muziek in de oren!