Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


dinsdag 13 april 2010

Oostduinkerke - Brugge

Het was zand vreten onderweg: een loeiend harde wind op kop, met een zandstraling die de huid en maag schuurde. De zee lag ook onrustig te woelen in haar bedding.


Een tussenstop was voorzien in Oostende: hier zie je de fietsers arriveren!

Uiteindelijk kwamen we toch heelhuids aan in Brugge, alwaar we op uitstap gingen naar de brouwerij van de Brugse Zot (zo voelden we ons ook, na deze helse tocht: een bende zotten). 


We hadden ook nog wat tijd om aan sight-seeing te doen, voor we aan tafel mochten schuiven. De infoavond in Brugge was uiteindelijk een succes, ondanks het feit dat we op het laatste moment noodgedwongen nog van locatie moesten veranderen. Ik denk dat de aanwezigen echt tevreden waren over de uitleg en de ontvangst. Dat is voor ons het voornaamste!

1 opmerking:

Ellen Lacroix zei

Liefste fietsers en begeleiders,

Ik wens jullie nog héél véél succes morgen met jullie laatste dag fietsen. Nu dat al die poepen geen pijn meer doen (hopelijk voor jullie toch), kan je op en top genieten van jullie laatste inspanning en van jullie welverdiende ontspanning achteraf.

Dikke kussen vanuit Zwitserland.

Ellen, William, Noor en Jasper

PS: zij leven echt mee met jullie 'opa fietsen'