Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


vrijdag 9 april 2010

Derde verslag

Gisteren een zware rit achter de rug (Mechelen-Brussel), vandaag ook weer een rit met veel pieken en dalen voor de boeg (Brussel-Geraardsbergen). Minimum-hoogte 14 meter, maximum-hoogte: 83 meter. In totaal moeten de fietsers 560 meter klimmen en 581 meter dalen. 

Gisteren in Hoeilaert was er even "pech onderweg", een fietspedaal had zijn grip verloren en we hadden een bepaalde sleutel nodig. De inloopmobiel werd opgeroepen om terug te keren, maar even verder vonden de fietsers een garage, waar ze de pedaal weer snel bevestigd hebben. Tegen dat de inloopmobiel ter plaatse kwam, was het probleem alweer opgelost ;-) 

In Kortenberg was de Schepen van Welzijn en Sport aanwezig, die ook dapper met de fiets aansloot tot in Hoeilaert. Een grote groep hulpverleners en pati├źnten van de afdeling eetstoornissen in Kortenberg was aanwezig om samen een broodmaaltijd en een infomoment te nuttigen. De ontvangst was echt geweldig, waarvoor bij deze nog eens onze dank! 

De weergoden zijn ons gunstig gezind: weer online! 

Geen opmerkingen: