Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


dinsdag 6 april 2010

Eerste verslag


Gisteren was het prima fietsweer. Dat mocht  ook wel voor onze ongeveer 65 dappere fietsers, die ofwel 50 km (Leuven-Tienen-Leuven) ofwel 78 km (Leuven-Bokrijk) fietsten!
In Tienen werden we warm onthaald in het Psychiatrisch Centrum van de Broeders Alexianen, waar we een lekkere maaltijd met soep en broodjes aangeboden kregen. Na een korte informatieve uitwisseling stapten de innerlijk versterkte fietsers weer volle moed op hun stalen ros. Nog even poseren en vertrekken maar!Onderweg hadden we 2 platte banden, maar die waren door een paar handige harries alweer snel opgelapt. Voor de rest geen spectaculaire gebeurtenissen, hoewel: de fietsers waren ruim een uur vroeger gearriveerd in Bokrijk dan op de planning was voorzien.
Vandaag verschijnt ook een foto van een aantal fietsers, met onze Inloopmobiel op de achtergrond in het Belang van Limburg. En vanmorgen vroeg wist Radio 2 ons te bereiken in de jeugdherberg van Bokrijk voor een live interview (om 6u.40, maar gelukkig hadden de vogels ons al gewekt). Daarin werd ook de infoavond in Zoersel voor vanavond aangekondigd, dus we verwachten veel volk! Goed maar dus dat we gisteren een try-out hebben gedaan, zodat we nog wat punten kunnen verbeteren.

Intussen zijn de fietsers goed vertrokken in Bokrijk en ze zijn nu op weg naar Diest, voor een eerste tussenhalte. Zometeen arriveren ze hier aan "Spoor 7", een café aan, jawel: het station in Diest.

Tot zover het verslag van de eerste dag. Van uw reporter ter plaatse: Els (die met haar witte hoed op, op 't VTM-journaal ;-)).

Geen opmerkingen: