Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


woensdag 14 april 2010

Brugge - Gent

Een rit met verschillende (al dan niet geplande) tussenstopjes, waarbij weer veel te beleven viel:
- een jonge vaars die vastzat rond een reling (eigenlijk om te vermijden dat men in de vaart belandt).

- iemand was voor de 2de keer bijna haar pedaal kwijt, maar gelukkig hadden de fietsers materiaal bij om dat euvel weer snel te verhelpen.
- de plechtige huldiging van Jozef en Mieke Plaetinck in het stadhuis van Eeklo, zij zijn de oprichters van de vzw in 1980. Het stadsbestuur had een hele plechtigheid voorzien en heeft haar medewerking toegezegd om ons project en onze werking in het hele Meetjesland bekend te maken!

- ontvangst in het Centrum voor Eetstoornissen in Gent, door Sara Van Outreve: we kregen een degelijke uitleg over de werking van het centrum (ambulante en residenti├źle mogelijkheden) en over het lopende onderzoek.
- infoavond in de Troonzaal van het Stadhuis van Gent: een imposante zaal voorzien van een "waterbuffet" (plat en bruisend water).

Er was met andere woorden weer heel wat te beleven op fietsioneel gebied ;-)

Geen opmerkingen: