Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


VERENIGING ANBN

AN-BN vzw:
Samen op weg naar herstel bij eetstoornissen

Deze blog is een initiatief van de zelfhulpvereniging AN-BN vzw, die zich al 35 jaar inzet om mensen met een eetstoornis en hun omgeving bij te staan.

 
Missie: Samen op weg naar herstel bij eetstoornissen

Onze vereniging biedt een informatie- en ontmoetingsplaats voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. De vereniging wil samen bouwen aan een gemeenschap, waar mensen elkaar in een veilige en positieve sfeer kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Verder wil ANBN mensen informeren over eetstoornissen op basis van ervaringsdeskundigheid.

Inloophuis
Je kan ons Inloophuis komen bezoeken in Leuven, in de Blijde Inkomststraat 113/12. Elke woensdagnamiddag is iedereen er welkom van 14u. tot 18u. voor een gezellige babbel, informatie, steun, advies en contact met mensen die uit eigen ervaring weten wat voor invloed eetstoornissen hebben op je leven.
Inloopmobiel
Daarnaast zijn wij sinds september 2010 niet alleen in Leuven, maar op diverse plaatsen in Vlaanderen te ontmoeten! Met onze "Inloopmobiel Eetstoornissen" kan je ons op diverse plaatsen tegenkomen. De data en locaties vind je terug in de agenda. Op deze manier willen wij ons laagdrempelige aanbod dichter bij de mensen brengen. Wacht niet tot de problemen je boven het hoofd groeien, maar informeer je al ruim op voorhand!

Meer info?
Website ANBN, 016 89 89 89 (Inloophuis: bereikbaar op woensdag- en zaterdagnamiddag van 14u. tot 18u.)