Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


woensdag 15 september 2010

Geestelijke Gezondheidscongres te Gent

Op maandagavond ging ik de Inloopmobiel ophalen bij Frans thuis. Het was voor mij de eerste keer met zo'n grote wagen op de baan, dus echt wel spannend. Maar al vlug vond ik hoe alles werkte en het rijden verliep veel vlotter dan op voorhand gedacht. Zelfs het parkeren verliep zonder al teveel problemen, maar ik kon me gelukkig gewoon invoegen zonder al teveel manoevreren!

Dinsdag konden we de Inloopmobiel niet zo duidelijk zichtbaar opstellen, maar woensdag heeft hij de hele dag vlak voor de tent gestaan waar alle koffiepauzes en het middagmaal plaatsvonden. Op het Vijfde Vlaams Geestelijk Gezondheidscongres waren 1150 hulpverleners van divers pluimage ingeschreven. Zij hebben de Inloopmobiel dus in zijn volle glorie kunnen bewonderen.

Ik was op het congres aanwezig om o.a. een poster te presenteren over de hulp- en dienstverlening die AN-BN biedt, volgens welk denkkader wij werken, wie onze doelgroep is en met welke partners wij samenwerken. Een samenvatting lees je hier: posterpresentatie Els Verheyen.  Een 20-tal belangstellenden hebben me er vragen over gesteld.


  


In de Inloopmobiel zijn woensdag 12 hulpverleners en 1 ouder langsgeweest om hem eens van binnen te bekijken en om informatie en uitleg te vragen over het project en over onze werking.

We kunnen dus wel zeggen dat we goed "in the picture" zijn gekomen!

 Alle mensen op het voetpad zijn congresgangers ;-)

Verslag door Els

2 opmerkingen:

Lize zei

Leuk dat er toch wat mensen naar de inloopmobiel komen kijken!
Hoe is de presentatie gegaan? Was je niet te zenuwachtig?

Els zei

Nee, zenuwen had ik gelukkig niet. Maar ik had dan ook al maanden op voorhand zitten werken aan de poster, dus ik wist wel wat ik daar wou gaan vertellen ;-)
En ik had al een paar keer kunnen oefenen bij enkele andere voorbijgangers, voordat de jury langskwam. Als er een prijs was voor de "strijdlustigste" dan had ik kunnen meedingen ;-)