Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


maandag 13 september 2010

Donderdag 9 september : Leuven, provinciehuis

Studiedag van Eetexpert vzw in het provinciehuis in Leuven en de Inloopmobiel zou zich daar laten zien. Ik was meer dan één uur op voorhand vertrokken omdat je tegenwoordig rekening moet houden met de verkeersdrukte. En dat bleek geen luxe te zijn : 40 minuten voor zo'n kleine 7 kilometer. Maar toch nog ruim op tijd aangekomen zodat een aantal aankomende bezoekers al een eerste indruk van de Inloopmobiel kregen. Ik had een plaats uitgekozen vóór het Provinciehuis zodat alle bezoekers aan de Inloopmobiel voorbij moesten.Het weer zat niet echt mee : gans de dag kil en winderig.
Uiteraard was dit een dag waarop het merendeel van de bezoekers professionele hulpverleners waren, een ideaal moment om te laten zien wat wij in huis hebben. Toch één enkele ouder die ons opgemerkt had en even halt hield om een gesprekje en wat advies.
Rond 17u, in de gietende regen, alles afgesloten en tevreden huiswaarts : de Inloopmobiel bewijst zijn nut.

Verslag van Frans

Geen opmerkingen: