Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


zaterdag 25 september 2010

Donderdag 23 september

Tienen, kliniek Broeders Alexianen, afdeling Ter Berken (oudercontact)
Zoals afgesproken met de begeleiders van de eetstoornisafdeling was de Inloopmobiel present vanaf 17u. Een opvallende plaats, links voor de ingang van de kliniek. Iedereen die langs zou komen kon ons niet missen. En toch ... heb ik een heel rustige avond gehad en wat gelezen (Bevroren Hart van Deflo) maar niemand die kwam aankloppen. Zat de regen er voor iets tussen?


Ietsjes voor 19u heb ik afgesloten want ik moest nog present zijn voor het oudercontact in Ter Berken. En ook daar was de opkomst minimaal. Blijkbaar was het een avond om thuis te blijven. Een stroomonderbreking in de kliniek heeft alles dan nog wat gaan bemoeilijken zodat we nog moesten improviseren om een geschikt lokaal te vinden. Even getwijfeld om af te zakken naar de Inloopmobiel. En toch was het nog een lonende avond.
 
Verslag van Frans

Geen opmerkingen: