Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


zaterdag 14 juli 2012

Boekvoorstelling: 12 juli in Middelkerke!


Enkele sfeerbeelden van de boekvoorstelling "Anorexia. Mijn drang om te verdwijnen" in Middelkerke.

De auteur, Lieve Devriese, was aanwezig. Zij vertelt in haar boek hoe haar anorexia op 48-jarige leeftijd heeft kunnen ontstaan en dat de strijd uitgemond is in een vraag om euthanasie.
Psychologe Els Verheyen (werkzaam bij  AN-BN) verzorgde een grondige toelichting in een verhelderend nawoord.


Tot 15 november kan je nog bieden op het schilderij dat de kaft van het boek siert (de opbrengst is voor onze vereniging). Volgens de kunstenaar is het een beeld van hoe mensen met een eetstoornis vaak in het leven staan: als een schim van hun ware zelf. Ken je iemand die graag een betekenisvol kunstwerk aan de muur wil hangen, of ben je zelf geïntereseerd? Bieden kan op de website van de uitgever.


Het boek is te koop aan 9,90€ in ons Inloophuis en de Inloopmobiel en kan ook via het internet besteld worden rechstreeks bij de uitgever. Alle info op www.dedraak.org.

Geen opmerkingen: