Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


dinsdag 24 juli 2012

Donderdag 19 juli 2012 : Koksijde - Oostduinkerke


Even was er verwarring. De gemeente Koksijde had ons op de officiële toelating een plaats toegewezen op de zeedijk van Oostduinkerke, maar ter plekke werden we verwezen naar de zeedijk van Koksijde. Uiteindelijk hebben we dan maar de richtlijn van de bevoegde persoon gevolgd in de hoop dat er niet teveel belangstellenden in Oostduinkerke tevergeefs op ons zouden wachten. Hoe dan ook, onze standplaats was ideaal gelegen, want geen enkele wandelaar kon ons missen. En het weer viel ook nog mee : frisjes, veel wind, maar geen regen en een zonnetje dat regelmatig tussen de wolken kwam piepen. Aangezien het nogal frisjes was, was er niet al teveel volk op de dijk zodat ook het aantal bezoekers van de Inloopmobiel beneden de verwachtingen bleef.



Nadat we onze standplaats hadden verlaten trokken we naar ons hotel dat we voor 2 nachten gereserveerd hadden. Net zoals vorig jaar verbleven we in Hotel De Stokerij in Oudenburg, een aanrader voor wie zin heeft in een fiets- of wandelvakantie aan de kust. Tijdens de zomermaanden kan je er echter enkel kamer met ontbijt boeken, zodat we nog naar een lokaal restaurant trokken voor ons avondmaal. Toen die avond de hemelsluizen compleet open gedraaid werden waren wij gelukkig net terug op onze kamer.

Tekst en foto's Frans Lacroix

Geen opmerkingen: