Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


zondag 3 oktober 2010

Gesprek met CD&V en N-VA 28/09/10


Op dinsdag 28 september ontmoetten de afvaardigingen van BaanChloë en AN-BN verschillende Vlaamse volksvertegenwoordigers om te spreken over de manco's in de zorg voor mensen met een eetstoornis en voor hun omgeving. AN-BN stelde op basis van een bevraging van haar doelgroep een Vlaams actiepuntenplan op met 5 grote doelstellingen. Het verhaal van BaanChloë en dit Vlaamse actiepuntenplan werden uitgebreid besproken. De parlementsleden verbonden zich ertoe om deze problematiek ter harte te nemen en in overleg te treden met andere partijen om met een gezamenlijke visie te komen tot verandering en verbetering. Wij werken alvast als verenigingen samen en hopen alle partijen bereid te vinden om een standpunt in te nemen en om actie te ondernemen!


BaanChloë en AN-BN bij N-VA

BaanChloë en AN-BN bij CD&V


Op 10 september hadden we al een gesprek met vertegenwoordigers van SP-A.

En op 8 september had Els een gesprek met Open VLD (BaanChloë had eerder al een gesprek met hen: de onderstaande foto werd genomen tijdens hun ontmoeting):

Geen opmerkingen: