Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


woensdag 27 augustus 2014

27 juli 2014 – Koning Leoplold III plein in Blankenberge

Op 27 juli stond de Inloopmobiel op het stationsplein in Blankenberge. Het was niet de eerste keer dat we in Blankenberge aanwezig waren, maar ditmaal was ons vertrouwde plekje ingenomen door een gelede bus die publiciteit maakte voor  “Albert 1 14-18 (WOI)”. Dus heb ik noodgedwongen een ander, maar toch nog interessant plekje opgezocht. Bijna iedereen die uit het station kwam en de fameuze Kerkstraat op weg naar het strand in ging, moest onze aanwezigheid wel opmerken.

Het weer was niet tropisch maar wel aangenaam warm.

Alhoewel ik de indruk heb dat er dit jaar minder toeristen naar Blankenberge waren afgezakt, heeft de Inloopmobiel meer belangstelling genoten dan vorige jaren. Daaronder een zéér bezorgde moeder met haar 21-jarige dochter. Beiden waren speciaal vanuit de buurt van Aalst naar Blankenberge gespoord voor een gesprek in de Inloopmobiel. Hopelijk heeft ons gesprek resultaat gehad en kan er verder gewerkt worden aan herstel.


Geen opmerkingen: