Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


donderdag 3 mei 2012

Tielt, 28 april 2012

Blijkbaar was het in het binnenland beter weer, ik weet niet of het zonnig was, maar toen wij richting West-Vlaanderen reden werd het al maar grauwer en regenachtiger.In Tielt heeft het gans de dag geregend, miezerig, maar je werd er wel goed nat van. De brochures die normaal op het tafeltje voor de Inloopmobiel voor het publiek beschikbaar zijn had ik toch maar niet uitgestald. De geplastificeerde boekjes had ik dan wel op het tafeltje gelegd omdat die wel tegen de nattigheid kunnen, dacht ik. Niet dus! Blijkbaar heeft de vochtigheid toch een weg gevonden om de geplastificeerde documenten aan te tasten. Misschien zijn ze nog bruikbaar als alles helemaal opgedroogd is, anders zullen we er nieuwe moeten maken.


We hadden een goed plekje gevonden om de Inloopmobiel op te stellen zodat iedereen die langs de Markt kwam ons niet kon missen. 't Zal wel aan het slechte weer gelegen zijn, want de opkomst was miniem.Toch hebben we met 3 geïnteresseerden een goed gesprek gehad. Zij waren speciaal langs gekomen omdat ze in de lokale pers gelezen hadden van onze komst. Weeral een bewijs dat zoiets lonend is!


Ons laatste gesprek was ietsjes na 4 uur afgerond waarna we alles weer netjes ingepakt hebben en vertrekkensklaar waren.


Omdat het plein afgesloten was door middel van speciale paaltjes waarvoor je een sleutel nodig hebt, hebben we de politie nog moeten aanspreken om ons te bevrijden. 's Morgens moet er een paaltje in de grond verzakt geweest zijn, waardoor wij toen wel zonder problemen op het marktplein konden.


Hoe meer we weer naar het binnenland reden hoe beter het weer werd en zowaar, de zon kwam er een beetje door.

Geen opmerkingen: