Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


zondag 23 oktober 2011

Derde prijs op internationaal congres in Alpbach

De Inloopmobiel eetstoornissen leverde begin oktober al een eerste prijs op voor beste poster op het eerste congres van de Vlaamse Academie Eetstoornissen.
Dit weekend was de Inloopmobiel in Albach, Oostenrijk, voor een internationaal congres. De deelnemers kwamen uit maar liefst 20 landen en vanuit diverse continenten. In totaal waren er 46 "oral presentations" (praatjes waarin je in 10 minuten tijd de essentie van je onderzoek moet weergeven). Els behaalde de 3de plaats in de wedstrijd voor beste "oral presentation". Een speech uit de losse pols en "gewoon jezelf zijn" bleek de beste optie om het publiek te boeien en overtuigen van de meerwaarde van ons project. Er was heel wat interesse voor de Inloopmobiel, want die hadden we natuurlijk gewoon meegenomen! Foto's volgen één van de komende dagen!

Geen opmerkingen: