Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


vrijdag 6 augustus 2010

Plechtige Inhuldiging

Plechtige Inhuldiging Inloopmobiel Eetstoornissen

Op vrijdag 20 augustus is iedereen van harte welkom op de Grote Markt in Leuven.
Om 14u. wordt de Inloopmobiel Eetstoornissen plechtig ingehuldigd door de Schepen van Welzijn van Leuven, mevr. Vandevoort, en door Jef De Smedt, peter van onze sponsorfietstocht in april!
Jammer genoeg kan meter van de Inloopmobiel, Cara Van der Auwera, niet aanwezig zijn omwille van opnames voor haar nieuwe programma op VT4.

In de voormiddag zal je ons kunnen zien flaneren op de Bondgenotenlaan en Diestsestraat, waar we de mensen op ludieke wijze willen uitnodigen voor het échte officiële startschot.

Omdat we er geen saaie boel van willen maken, zorgen we ook voor wat randanimatie en je kan er kennismaken met de vrijwilligers en na de inhuldiging kan je natuurlijk ook een kijkje nemen IN de Inloopmobiel. Nadien ben je nog heel erg welkom op een receptie om te klinken op het toekomstige succes. De receptie zal doorgaan in ons Inloophuis, Blijde Inkomststraat 113 (inrit doorlopen en dan de blok achteraan).

Je kan een seintje geven via onze Facebook-groep: bovenste evenement

Geen opmerkingen: