Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


vrijdag 6 augustus 2010

Eerste "optreden"

Donderdag 5/8 voor het eerst uitgerukt met onze Inloopmobiel, naar de eetstoornisafdeling in Tienen. 

In de namiddag heeft voorzitster Marie-Josée een korte uiteenzetting gegeven aan de medewerkers van Ter Berken over de doelstellingen van Inloopmobiel en 's avonds bij de contactavond (die daar 3-wekelijks wordt georganiseerd) waren we present aan de hoofdingang van Ter Berken.

Deze eerste voorstelling van de Inloopmobiel was alvast een groot succes en véélbelovend voor de toekomst. De reacties waren algemeen en uitsluitend zeer positief.

En of er belangstelling was?

- Ouders: 10
- Patiënten: 11
- Broer: 1
- Andere: 3
- Professionelen (Ter Berken): 13


Deze eerste generale repetitie gaf ons ook al de gelegenheid om al te zien waar we nog enkele kleinigheden waren vergeten. Voor ons was het zonder meer een zéér aangename ervaring en het smaakt naar nog.
De volgende week staan nog de afdeling in Kortenberg en de eetstoorniskliniek voor minderjarigen in Jette op het programma.

Geen opmerkingen: