Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


donderdag 26 november 2009

Fietsen kan ook voor één dag!

In april 2010 houdt AN-BN haar 10-daagse sponsorfietstocht.
Is 10 dagen trappen door Vlaanderen Vakantieland voor jou echter wat teveel van het goede, maar wil je ons initiatief toch graag sponsoren?


Dat kan door ofwel:
- een andere fietser te sponsoren (de namen verschijnen binnenkort op internet)
- zelf een rit (of meer) mee te fietsen.  • Als je één rit meefietst, kan dat aan de symbolische prijs van 8 euro. De naam van de fietstocht is immers "Acht voor omgeving", omdat het een 8-vormige lus is door Vlaanderen en omdat we AN-BN aan iedereen uit de omgeving willen bekend maken. 't Mag natuurlijk ook altijd meer zijn, maar 8 euro is de minimuminschrijvingsprijs voor een dag. In die prijs zit o.a. een verzekering inbegrepen, mocht je onderweg tegen de vlakte gaan (wat we natuurlijk niemand toewensen!!).
  • Als je echt een etappe meefietst mét overnachting in een jeugdherberg (of 2 of 3 etappes ofzo), dan moet je rekenen op 50 euro per dagetappe en overnachting en maaltijden om de kosten te dekken.
  • Inschrijven kan je alvast via volgende website:
    http://www.denauw.be/ en dan doorklikken naar het inschrijvingsformulier:
    http://home.scarlet.be/~mv213583/anbn/sponsorfietstocht/inschrijvingsformulier.htm


Er zijn nu een 6-tal fietsers die hebben toegezegd voor de hele fietstocht. Als je nog sportievelingen kent die de hele fietstocht of een paar dagen willen meefietsen: geef hen gerust de bovenstaande website door!

Jef De Smedt en zijn ploeg rijden op maandag 5 april mee, bij de startetappe vanuit Leuven en het zou hééél erg fijn zijn als we echt een massa volk op de been krijgen. Wij zorgen voor begeleiding op de weg.


Dus: ben je lid van een studentenvereniging, wielerclub, sportclub of een ander kleurrijke club? En wil je jezelf op die saaie maandag inzetten voor het goede doel?


Stort 8 euro en fiets mee!

Geen opmerkingen: