Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


donderdag 17 april 2014

Herbronning Inloopmobiel

 
Om onze krachten zo goed mogelijk in te zetten om zoveel mogelijk mensen te kunnen ondersteunen en informeren hebben we nagedacht hoe we de Inloopmobiel het beste kunnen inzetten. We analyseerden de resultaten van de voorbije jaren en kozen voor een aantal strategische prioriteiten.

Hieruit bleek:
- voor ouders en partners zijn de plaatsen waar hun naasten opgenomen worden goede plaatsen (we staan dus regelmatig in Gent, Kortenberg, Tienen, Wilrijk en Jette)
- ingaan op vragen van scholen loont de moeite
- het gericht kiezen om deel te nemen aan sociaal-culturele markten en informatieve gezondheids- en welzijnsbeurzen is efficiënter dan ons wekelijks op een marktplein begeven
- de activiteiten aan de kust zijn zeker de moeite waard, dus die behouden we ook zeker
- het is zinvol om mensen uit te nodigen tot gesprek, door een ludieke activiteit die de aandacht trekt of door hen zelf aan het werk te zetten op een aangename spontane manier (we zijn daar volop mee bezig!)

Hopelijk zien we je binnenkort op één van de activiteiten!

Geen opmerkingen: