Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


dinsdag 15 oktober 2013

Zonhoven 12 oktober

Het was een frisse dag in Zonhoven, tot de namiddag grijs en ietwat mistig. Maar dat heeft de geïnteresseerden niet weerhouden om langs te komen. Tot 13u40 druk in gesprek geweest met drie "patiënten" waarvan eentje vergezeld was van haar partner. Ik denk dat ze, in de mate van hun mogelijkheden, een dezer dagen wel eens naar het Inloophuis zullen afzakken, ze waren allen op zoek naar een gesprek met lotgenoten.
Omdat het zo'n mistig weer was en het ook in de Inloopmobiel frisjes was hebben we de verwarming aangezet en de deur dicht gehouden. Al snel bleek dat de verwarming niet aansloeg; daarop hebben we een nieuwe gasfles aangesloten. Het werd dan al snel gezelliger in de Inloopmobiel, maar na de middag, toen de zon toch de grijze wolken kon oplossen, kon de verwarming weer afgezet worden.

Tekst en foto's van Frans Lacroix


 

Geen opmerkingen: