Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


donderdag 21 februari 2013

Inloopmobiel in Harelbeke

Op tijd uit de veren om de Inloopmobiel in Harelbeke op het marktplein te krijgen. Maar eerst langs Steenokkerzeel om de Inloopmobiel op te halen. En zoals steeds vind ik het geen sinecure om vlotjes naar de woning Marie-Josée te rijden. Vandaag - zonder GPS - weeral enkele keren een verkeerde weg genomen zodat we - mijn broer als chauffeur en ik - al wat van de ingecalculeerde tijd verloren waren.
Uiteindelijk zijn we toch nog netjes op tijd in Harelbeke aangekomen. Op advies van de uitbaatster van het Leffe-café hebben we onze uitgekozen plaats veranderd zodat we beter in de kijker liepen.
Rond 10u30 even het bezoek gekregen van een fotograaf voor de lokale editie van Het Nieuwsblad. Maar omdat er geen geïnteresseerden aan de Inloopmobiel stonden is die snel weer vertrokken met de belofte straks weer te keren.
Maar het zou vruchteloos blijken. In de namiddag heb ik een gesprek gehad met enkele dames die wat interesse vertoonden, maar onbekend waren met de problematiek. En verder is het meer dan rustig gebleven. Het kan niet elke dag druk zijn.
 
 

Geen opmerkingen: