Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


maandag 1 oktober 2012

TeGek Karavaan XL

Zondag 30 september Brussel de Te Gek!? karavaan XL. Een schitterende zonnige dag. Spijtig van de met momenten toch wel hevige wind waardoor we regelmatig op zoek moesten naar de weggevlogen kaartjes met stellingen ondanks de stenen. Onze stand hadden we al in het eerste uur terug veilig opgeborgen in de inloopmobiel.

We hebben een heel gevarieerd publiek over de vloer gehad, gelukkig was Rina erbij om de franstaligen op te vangen. Ik heb mijn beste engels terug boven kunnen halen.

Minder leuk was het toen ik terug wilde vertrekken naar huis. Iemand heeft geprobeerd de achteruitrijcamara uit de inloopmobiel te rukken. Dat is niet gelukt maar voorlopig werkt hij niet meer. Hopelijk kan Dimitri, onze zoon , hem herstellen.


1 opmerking:

Frans Lacroix zei

Hoe is dat nu toch mogelijk! Is er nu niets meer veilig? Hopelijk kan dat hersteld worden, want het is een heel grote hulp als je moet achteruit manoeuvreren.