Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


zondag 12 februari 2012

Inloopmobiel 2x in Brugge

Vrijdag 10/02/2012 staan we op aanvraag bij HBOV (Hogere Beroepsopleiding voor Verpleegkunde). Het is een zeer geïnteresseerd publiek dat geboeid luistert naar de informatie die we mee geven. Uit de
vragen die de leerlingen stellen kunnen we duidelijk opmaken dat het een item is waarmee ze bezig zijn.
Verdeeld in groepen van 8 à 10 per keer onvangen we op enkele uren tijd meer dan 100 leerlingen en leerkrachten. We blikken dan ook met goed gevoel terug naar deze activiteit.

Het toeval wil dat we twee dagen later op zondag 12/02 weer op 't Zand in Brugge moeten staan met onze Inloopmobiel. In plaats van twee keer een lange verplaatsing naar Brugge te maken beslissen we twee nachten te gaan kamperen op een camping in Blankenberge. Kamperen met een tentje in de zomer zijn we gewend maar overnachten in de Inloopmobiel in putje winter bij vriestemperaturen van  -10 graden en meer
is toch nog wel andere koek.


Het heeft iets nostalgisch als je 's ochtends in de Inloopmobiel wakker wordt en de ramen mooi versierd zijn met vriesbloemetjes. Het doet me terugdenken aan mijn kinderjaren.
In het gezelschap van een heerlijk winterzonnetje maken we een lange wandeling langs de kust. Zelfs het zeewater is op sommmige plaatsen bevroren.


Zondag 12/02/2012 staan we weer eens op ’t Zand in Brugge. Tegen de middag begint het licht te sneeuwen. Niet het beste weer om ergens te staan met de Inloopmobiel maar toch krijgen we nog aardig wat bezoekers. Dankzij Mevr. Lien Joossens, voedingsdeskundige en tevens leerkracht van een school voor diëtisten in Brugge, bereiken ook vandaag weer heel wat studenten onze Inloopmobiel.


Geen opmerkingen: