Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


dinsdag 11 januari 2011

Inloopmobiel in Ieper


Om 05u45 in de vroege ochtend vertrekken we al met de Inloopmobiel richting Ieper want we moeten ons al vóór 08u melden bij de marktmeesteres die ons een plaats zal toewijzen. We staan weer eens op een zaterdag markt en deze keer wel echt tussen de andere marktkramers, op zich wel eens een aparte belevenis. Helaas is het weer vandaag bijzonder guur, met een koude wind. Verschillende marktkramers hoor je dan ook klagen dat het vandaag een mager beestje wordt. Sommigen nemen zelfs niet de moeite om hun kraam op te stellen.
Ook Nathalie en Pascal, onze medewerkers uit Kortrijk zijn weer van de partij. Ze moesten wel even zoeken naar de Inloopmobiel tussen de andere marktkramen.
Tegenover onze Inloopmobiel staat er een marktkramer die biologisch gekweekte groenten verkoopt. Het is een erg sympathieke man die graag een babbeltje maakt en zich geregeld eens komt opwarmen in onze Inloopmobiel.
Ieper mag trots zijn op zo een prachtige grote markt. Hier gaan we in de zomer zeker nog eens op bezoek komen, liefst met de fiets.
Ondanks het gure weer komen er toch nog enkele studenten opdagen.
Nog voor 13u beginnen de meeste marktkramers in te pakken. Ook wij pakken in en zoeken met de Inloopmobiel een uitweg tussen de kramen.

Geen opmerkingen: