Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


vrijdag 26 maart 2010

De aftrap komt in zicht!

Het begint spannend te worden. Nog 10 nachten slapen en we beginnen aan onze 10-daagse fietstocht. Op 5 april om 10u. starten we op de Grote Markt in Leuven, voor het oude stadhuis. Ook de burgervader zal aanwezig zijn, net zoals enkele acteurs van Familie (o.a. Jef De Smedt, de "peter" van onze fietstocht)!

Wie nog wil meefietsen de eerste dag: je kan de lus Leuven-Tienen-Leuven meefietsen. Als je je haast en je bent bij de eerste 40 inschrijvers, dan krijg je 's middags een gratis lunchpakket. Inschrijven doe je via deze link en aan de symbolische prijs van 8 euro (omdat we een 8-vormige lus door Vlaanderen fietsen).

Je mag natuurlijk ook gewoon komen supporteren bij het vertrek: hoe meer sympathisanten, hoe beter de sfeer en hoe meer energie onze fietsers kunnen opslaan!

Vertel het voort!

Geen opmerkingen: