Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


maandag 24 augustus 2009

Wat is de "Inloopmobiel Eetstoornissen?"

Een nieuw project staat in de kinderschoenen:
de Inloopmobiel Eetstoornissen!


Meer info: Inloopmobiel

Met de Inloopmobiel Eetstoornissen wil de vereniging AN-BN het hele land rondtrekken om iedereen die met eetstoornissen te maken krijgt te informeren, te adviseren, te steunen met een deugddoend gesprek met een ervaringsdeskundige en indien nodig door te verwijzen naar gespecialiseerde professionele hulp.

Om iedereen de kans te geven om met lotgenoten in contact te komen, is het nodig dat we onze werking uitbreiden. Niet iedereen geraakt immers vlot in Leuven. Zowel mensen met een eetstoornis zijn bij ons welkom, als mensen uit de omgeving (ouders, partners, zussen en broers, vrienden en vriendinnen, leerkrachten,...). Op geregelde tijdstippen zullen we halt houden op verschillende plaatsen in elke provincie.

Omdat we elke provincie aandoen hebben we zopas bij alle 5 de Vlaamse provincies een subsidieaanvraag ingediend. Op die manier hopen we een stevige duw in de rug te krijgen, want zo'n project kost natuurlijk geld.
Verder zijn we ook nog steeds op zoek naar sportievelingen. Iedereen die zich in de paasvakantie 2010 kan vrijmaken en die zijn beste fietswielen voor wil zetten om een goed doel te steunen: neem gerust vrijblijvend contact op met AN-BN voor meer informatie!

Geen opmerkingen: